Χρήστος Παπαδημητρόπουλος

Follow us
  Καλέστε μας 6979589599
  Καλέστε μας 6997089889

Μεταφορές


Η μεταφορά επίπλων είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

"Ταχύτητα, συνέπεια, επαγγελματικότητα. Μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία του κυρίου Παπαδημητρόπουλου. Μεταφερθήκαμε στην νέα έδρα μας χωρίς φθορές και με τον ελάχιστο κόπο από πλευράς μας. Τους προτείνουμε για οποιαδήποτε μεταφορικό έργο"

Σχόλιο Πελάτη.

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΑΣ αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της μεταφοράς από ειδικευμένα συνεργεία (ανέβασμα - μοντάζ - τοπικές επιδιορθώσεις - λογαριασμοί). Οι τιμές μας έχουν εκτιμηθεί και αξιολογηθεί από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου και έχουν κριθεί ως οι οικονομικότερες. Επειδή πιστεύουμε ότι όλα αυτά θέλουμε και πρέπει να σας τα αποδείξουμε, σας καλούμε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε για μία απευθείας μεταφορά, είτε για μία κατ' ιδίαν επικοινωνία.Ζητήστε Δωρεάν Προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και εμείς θα αποστείλλουμε δωρέαv προσφορά με το συνολικό κόστος της μεταφοράς.

Πατήστε Εδώ

Οι αρχές μας

Ταχύτητα

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΑΣ


Συνέπεια

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας (αεροχάρτ, ειδικές θήκες υαλικών, ντουλάπες ρούχων).


Επαγγελματικότητα

Διαθέτουμε κλειστά φορτηγά και ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα (εξωτερικό ανελκυστήρα).


Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά