Χρήστος Παπαδημητρόπουλος

Follow us
  Καλέστε μας 6936063987
  Καλέστε μας 2614006480

Μετακομίσεις


H εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευές σας στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας τις υπηρεσίες της στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συσκευάζουμε και μεταφέρουμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας στον τελικό προορισμό τους με αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση στο σημείο που μας υποδεικνύεται.

Παρέχουμε επίσης ανυψωτικά μηχανήματα για να γίνεται η μετακόμιση σας κατευθείαν από το μπαλκόνι στο φορτηγό με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να ταλαιπωρούνται τα έπιπλα από τις σκάλες εσωτερικά της πολυκατοικίας

Επιπλέον Παροχές
Εξειδικευμένο Προσωπικό
 • Αναλαμβάνουμε ακόμη την πλήρη ανάθεση σε εμάς της μετακόμισής σας χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε, να ταλαιπωρηθείτε και να χάσετε το χρόνο σας. Παρέχονται δωρεάν σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.

  Ευκολία

  Αξιοπιστία

  Οικονομικά

  Με ασφάλεια

 • Η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο προσωπικό το οποίο είνα εξειδικευμένο στις μετακομίσεις οικοσκευών. Η εμπειρία και η οργάνωση που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της μετακόμισής σας με υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση. • Γιατι να μας Προτιμήσετε

  ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

  Ειδικές τιμές σε φοιτητές
  Ξεμοντάρισμα - Αμπαλάρισμα - Αποσυνδέσεις Ηλ. συσκευών.
  Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα.
  Ανυψώσεις με γερανοφόρα οχήματα.
  Διανομές - Αποθήκευση.
  Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

 • Εγγύηση

  Η Εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

"Σας ευχαριστω πολυ!!!!δεν εχω ξαναδει πιο οργανωμένο προσωπικό μπράβο στον κύριο παπαδημητρόπουλο για την δουλεια που προσφέρει καλές δουλειές!!!"

Σχόλια Πελατών

"Παρα πολυ καλη εξυπηρετηση...καταπληκτικο αμπαλαρισμα των επιπλων μου..ουτε μια γρατζουνια ..συνεπεστατοι και επαγγελματιες...τους συνιστω ανεπιφυλακτα"

Σχόλια Πελατών

"Πολύ καλή εξυπηρέτηση,πάρα πολύ καλές τιμές,φοβερή οργάνωση και συνέπεια!!!Χαμογελαστοί,επαγγελματίες κ συνεπής!!Αμεση εξυπηρέτηση στο αμπαλάρισμα γατόνια!!!Εννοείται τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!"

Σχόλια Πελατών

Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά